Óra száma: 40 óra

A képzés nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001799

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

A Sommelier képzés célja, hogy a résztvevők a tanulási folyamat során elsajátítsák a borpincéri tevékenységhez szükséges ismereteket és kompetenciákat, valamint képesek legyenek azok alkalmazására.

Sommelier tanfolyamunkat egyaránt ajánljuk alapfokú borismeretekkel rendelkezőknek, gyakorló sommeliereknek, felszolgálóknak és mindenkinek, aki érdeklődik e felelősségteljes szakma iránt és mindazoknak, akik rajonganak a borokért.

A vendéglátásban dolgozók felé pedig fokozott elvárás, hogy magabiztos tudás birtokában, felelősséggel, minden részletre kiterjedően forduljon a vendég felé. Ma már elengedhetetlen számukra, hogy egy kicsit séf, egy kicsit sajtmester és egy kicsit párlatszakértő legyenek.

A képzés célcsoportja:

  • minden olyan személy, aki a képzési programmal elérhető ismeretek és kompetenciák megszerzését tűzte ki célként maga elé.

A képzésben résztvevő a képzés végére ismeretet szerez:

  • a legjelentősebb hazai szőlőfajtákról
  • a borkóstolás folyamatáról
  • a borajánlás szempontjairól.

A képzés megkezdésének feltételei:

  • Iskolai előképzettség: Nem szükséges
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények nem szükségesek

Szakmai vizsgára bocsátás különleges feltételei:

A tanfolyamra ide kattintva tud regisztrálni. Amennyiben további kérdése van, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken!

Képzési programunkat a képzésben résztvevők személyesen az ügyfélszolgálatunkon a weboldalon feltüntetett ügyfélfogadási időben megtekinthetik.

Categories: Képzés

0 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Avatar placeholder

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük