Óra száma: 40 óra
A képzés nyilvántartásba vételi száma: B/2020/001799
A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:
A Sommelier képzés célja, hogy a résztvevők a tanulási folyamat során elsajátítsák a borpincéri tevékenységhez szükséges ismereteket és kompetenciákat, valamint képesek legyenek azok alkalmazására.
Sommelier tanfolyamunkat egyaránt ajánljuk alapfokú borismeretekkel rendelkezőknek, gyakorló sommeliereknek, felszolgálóknak és mindenkinek, aki érdeklődik e felelősségteljes szakma iránt és mindazoknak, akik rajonganak a borokért.
A vendéglátásban dolgozók felé pedig fokozott elvárás, hogy magabiztos tudás birtokában, felelősséggel, minden részletre kiterjedően forduljon a vendég felé. Ma már elengedhetetlen számukra, hogy egy kicsit séf, egy kicsit sajtmester és egy kicsit párlatszakértő legyenek.
A képzés célcsoportja:
- minden olyan személy, aki a képzési programmal elérhető ismeretek és kompetenciák megszerzését tűzte ki célként maga elé.
A képzésben résztvevő a képzés végére ismeretet szerez:
- a legjelentősebb hazai szőlőfajtákról
- a borkóstolás folyamatáról
- a borajánlás szempontjairól.
A képzés megkezdésének feltételei:
- Iskolai előképzettség: Nem szükséges
- Egészségügyi alkalmassági követelmények nem szükségesek
Szakmai vizsgára bocsátás különleges feltételei:
A tanfolyamra ide kattintva tud regisztrálni. Amennyiben további kérdése van, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken!
A Képzési programunkat a képzésben résztvevők személyesen az ügyfélszolgálatunkon a weboldalon feltüntetett ügyfélfogadási időben megtekinthetik.
0 Comments